Spa-Manicure

Spa-Manicure eenvoudige 4-stappen behandeling voor zachte, jong uitziende handen,met direct resultaat.

Spa-Manicure nodigt u uit om kennis te maken met een uitzonderlijk en vochtregulerendhandverzorgingssysteem, dat slechts 4 stappen kent.

Spa-Manicure is een interactief systeem, waarmee handen fluweelzacht aanvoelen ener bovendien soepel en glad uitzien. Ontspan uzelf met de aromatherapeutische geuren van citrus en meloen.

Spa-Manicure is een therapeutische samensmelting van de hoogste kwaliteit huid en vochtregulerende verzorgingsproducten en verzorgende handscrubsystemen.

Genieten, terwijl u handen gereinigd en gemasseerd worden en niet-levende huidcellen verwijderd worden met een combinatie van Alpha Hydroxy fruitzuren (A.H.A. fruitzuren) en natuurlijke Vitamine E, AloŽ Vera en huidverzachtende Ceramiden.

Uw manicure behandeling begint met een verfrissende heerlijke geurende CitrusSoak en wordt gevolg door de intensief-werkende A.H.A. (Alpha Hydroxy Acids) concentratie van Exfoliating Crystals (kristallen die de niet levende huidcellen verwijderen en handen verzachten) gecombineerd met Crystal Activator (voor intensieve werking van de kristallen).

De behandeling wordt afgerond met de verzachtende werking en vochtregulerende Finishing Lotion.

Spa-Manicure, een buitengewoon unieke behandelingÖ..


Spa-Manicure, inclusief hand & onderarm massage voor 22,50 euro

Home