Naar Massage  

Sabai Massage*

 

De Sabai massage maakt gebruik van Sabai olie uit Thailand, het land van schoonheid. Sabai Olie is op een klein tropisch eiland in Thailand gevonden.

Veel gebruikers hebben de heilzame werking van Sabai Olie al ondervonden bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos.
Sabai olie dringt door tot in de onderhuid. Door deze diepe werking zal na regelmatig gebruik 99% van de klachten, zoals jeuk en schilfers, verdwenen zijn. Zelfs voor de gevoelige kinder- of babyhuidjes is Sabai olie zeer geschikt, het is een 100% natuurlijke olie.

Sabai olie wordt al eeuwenlang gebruikt als de massageolie in Thailand, het land van oudsher bekend om de 'Thaise Massages'.
Alleen de Thai kennen de kunst van de massage als geen ander Sabai olie speelt hierbij een essentiŽle rol. 

Sabai Olie wordt gebruikt voor het hele lichaam. Als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Uitermate geschikt voor de droge huid, vooral na bad, zon of zonnebank, waardoor de huid niet vettig aanvoelt.

Sabai Olie is gemaakt volgens een geheim recept, van meer dan 300 jaar oud. Het product is gemaakt van boomolie met daaraan toegevoegd extracten van lotusbloesem en jasmijn. De balsem is zacht als satijn. Een druppeltje is al voldoende voor beide handen. Het effect is direct voelbaar, de huid ontspant en wordt zacht en soepel: 
Gevolg: een Thaise glimlach ...   Sabai olie is bij mij verkrijgbaar voor 6,99 euro per flesje. 

Sabai Massage 60 minuten voor 49,50 euro

Na de Massage krijgt u gratis een flesje Sabai olie mee naar huis.
La plage de Beautť 06-20278307    Uw lichaam ! Mijn zaak !