Medium VeronikaKaartleggen

Door de interpretatie van de kaartlegging kijken we naar de evolutie van situaties. Belangrijke aspecten van verleden, heden en toekomst kunnen we zo verduidelijken. Met behulp van de kaarten kunnen we raad geven bij relaties, thuissituatie, financiŽle zaken, zakelijke beslissingen,enz .....

Pendel

Pendelen is de specialiteit van Veronika. Dankzij het gebruik van de pendel komen boodschappen door over eender welk gebied van het leven.
Bij mensen gaat het vaak over boodschappen op Zielsniveau. Dit kan zijn het verduidelijken van bijvoorbeeld blokkades en angsten, maar ook uitleg geven over kwaliteiten en positieve kanten. Ook verduidelijking over het Zielsdoel kan aan bod komen. Verder kunnen de boodschappen ook gaan over het lichamelijke niveau: ziektes, klachten, tekort aan bepaalde stoffen.
Raadgeving met de pendel voor mensen werkt door de verbinding met hun eigen begeleiders: gidsen, engelen, overledenen met wie men heel "close" was, maar vooral met het hogere Zelf.

Boodschappen van dierbaren, Gidsen en Engelen

Veronika kan je ook helpen om contact te leggen met overleden personen. Dit brengt meer rust en geeft de mogelijkheid om dingen af te sluiten met deze persoon. Op dezelfde manier kunnen we ook in gesprek gaan met je gidsen. Veronika helpt je te zien wie je begeleider eigenlijk is en je kan rechtstreeks vragen stellen of boodschappen krijgen.

Wanneer het aangewezen is, kunnen we ook teruggaan naar vorige levens of even vooruit kijken naar de toekomst. Dit kan een hulp zijn om bepaalde gebeurtenissen of situaties beter te begrijpen. Natuurlijk blijft het NU steeds het belangrijkste moment. Vanaf nu ontstaat morgen.

Het is ook mogelijk om op zoek te gaan naar verloren objecten.

Dierencommunicatie

Bij de communicatie met dieren gaan we letterlijk in gesprek met het dier. We krijgen dan boodschappen over het lichaam, horen hoe het met het dier gaat, komen te weten hoe het dier zijn/haar leven ervaart op gebied van voeding, relatie met mensen en andere dieren en met hun omgeving

Kosten Consult: 60 minuten - 35 euro


Workshop Lenormand kaarten

De Workshop bestaat o.a. uit:

- De betekenis van de Lenormand kaarten.
- De betekenis van de kaarten in combinatie's.
- Verschillende leggingen van Lenormand kaarten.

2 dagdelen (ongeveer 2 weken er tussen)
Kaartenset van Lenormand is inbegrepen
Datums: in overleg

Kosten: 85 euro